Nederlandstalige Alopecia Groep

Information

Nederlandstalige Alopecia Groep

Een groep voor mensen uit Nederland en Belgie die willen over alopecia in het nederlands praten, en vriendjes vinden.

Location: Nederland/Belgie
Members: 32
Latest Activity: Jul 20

Discussion Forum

Media aandacht

Started by Verdonck Katrijn. Last reply by tamgirl Oct 15, 2009. 1 Reply

Comment Wall

Comment

You need to be a member of Nederlandstalige Alopecia Groep to add comments!

Comment by aim on July 20, 2020 at 12:56pm

Hey,

Eindelijk een site gevonden met soulmates die dezelfde

taal spreken ;-) 

Comment by Lien on May 22, 2017 at 5:27am

Dag allemaal,

ik heb een pruik te koop, ze is éénmaal gedragen en éénmaal gewassen. Merk Belle Madame, ref. 3690; kleur chocolate-mix.; lengte haar iets over de schouders. Originele prijs 395 euro.  Ben je geïnteresseerd? Laat dan een berichtje! 

Groetjes,

Lien

Comment by Fabian on April 6, 2017 at 8:34am

Dankje voor reactie Brecht en Gon.

Ja ik scheer me totaal niet graag Ik had al meer dan drie jaar een volle baard en nu noodgedwongen eraf moeten scheren. Zoals je aangeeft Brecht, het heeft geen zicht anders. Mijn hoofd doe ik met een trimmer Dus net niet volledig kaal. Je ziet de plekken wel maar het is nog 'aanvaardbaar' Mss als het nog meer en groter is Dat ik dan mijn hoofd volledig scheer.                                            

Ik ben bij naar dermatoloog geweest en hij heeft in eerste instantie een zalf op basis van peper (dacht Capsicum of iets dergelijks) voorgeschreven Dat heeft echter niet geholpen. Ik heb van verschillende personen vernomen dat het een degelijke dermatoloog is Maar als hij zelf kaal is, is het moeilijk om daar vertrouwen in te hebben. Volgende maand ga ik naar een andere dermatoloog. Na veel opzoekwerk heb ik niet de indruk dat een dermatoloog er veel aan kan doen. Maar als je het niet probeert dan weet je het ook niet. En soms kan het feit dat je denkt dat iets helpt een pseudo-effect veroorzaken. Dankjewel ivm informatie ivm scheren. Want ik liet het toch wat langer staan voor die reden; ondanks dat het er niet uit zag. Veel sterkte allemaal.

Comment by Brecht on April 6, 2017 at 8:07am

Hey Fabian,

ik heb al een eindje alopecia areata en scheren heeft bij mij geen invloed, momenteel groeit er terug haar op kale plekken en verlies ik er op andere, zonder te scheren zie ik er maar een mafkees uit. Ik wens je veel sterkte toe, ik weet namelijk hoe lastig het is dagelijks je te scheren is niet altijd een pretje voor je hoofd groeten

Comment by Gon on April 6, 2017 at 6:44am
Beste Fabian,
Zover ik weet heeft scheren geen enkele invloed als je alopecia areata hebt.
Ik zou als ik jou was even langsgaan bij jouw dermatoloog. Het kan zijn dat ze je kunnen behandelen ter preventie dat het erger wordt.
Ik zelf heb alopecia universalis en toen ik diffuus veel haren verloor eind 2015 en ik aangaf dat ik alles er af wilde scheren zodat alles weer fris kon aangroeien, kreeg ik te horen dat het niet uitmaakte.
Comment by Fabian on April 6, 2017 at 5:45am

Hey Allemaal Sinds een tijdje heb ik Alopecia Areata Het begon bij mijn baard en die is nu al meer dan half weg. Nadien heb ik twee plekken op mijn hoofd gekregen Waarvan 1 vrij groot is Ik schat een diameter van ongeveer 7 cm. Sinds kort scheer ik mijn baard en haar volledig af Voordien had ik al jaren een volle baard.  Nu mijn vraag is of het wel aangeraden is om te scheren of trimmen. Verniel ik dan de broze haren die er zijn niet? Veel succes met herstel.

Comment by Brecht on September 9, 2015 at 5:59am

Hey Iedereen aan allen een aangename dag gewenst

Comment by Dorien on November 10, 2014 at 3:35am

Hallo iedereen,

Heeft er iemand nog tips qua merk of (web)shops voor pruiken? :)

Comment by Iris Linders on August 27, 2014 at 12:05am

Hallo allemaal,

Jammer dat het hier rustig is.

Als je wilt kletsen graag, is toch wel fijn om lotgenoten tegen te komen.

Groetjes Iris

Comment by Geeske on November 29, 2012 at 2:53pm

Hi Marion!
Ja het is zeker lastig, Er zijn al niet veel mensen hier uit Nederland en misschien ook niet zo actief op dit specifieke deel. Ik zag het verzoek en heb het net geaccepteerd ;) Natuurlijk mag je me op de hoogte houden, kan alleen niet beloven dat ik vaak op de site ben vanwege m'n werk. Maar ik hou het zoveel ik kan in de gate :)

Groetjes Geeske

 

Members (32)

 
 
 

Disclaimer

Any mention of products and services on Alopecia World is for informational purposes only; it does not imply a recommendation or endorsement by Alopecia World. Nor should any statement or representation on this site be construed as professional, medical or expert advice, or as pre-screened or endorsed by Alopecia World. Alopecia World is not responsible or liable for any of the views, opinions or conduct, online or offline, of any user or member of Alopecia World.

© 2020   Created by Alopecia World.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service